Portret

Prijslijst

Portret fotografie

Een portret foto is een weerspiegeling van wie je bent.  Het vertelt jouw verhaal.

Een portret foto maakt je mooi, eerlijk, kwetsbaar maar kan ook jouw gevoel tonen.  Samen met jou bespreken we op voorhand welk type of stijl van portret je wil nastreven.  Welke emoties wil je er in vastleggen?  Het is niet even ‘point-&-click’ en daar is de foto.

Ik neem er mijn tijd voor om op basis van jouw wensen een thema op voorhand uit te werken, naar kleurschakering, onderwerp, enz…

De één wil een traditioneel statisch portret, de ander dan weer een speelse foto.  Voor de één zijn de heldere kleuren en scherpte weer van belang, de ander wil dan weer een ‘Rembrand’ stijl van foto’s of een ‘cinema-look’. 

Het kan allemaal voor jou uitgewerkt worden, volledig op jouw maat uitgewerkt.

De portret shoots worden op locatie uitgevoerd (bij jou thuis, of een op locatie van jouw keuze).  Ik verplaats me met mijn mobiele studio.

Hieronder vind je mijn verschillende types van portret opdrachten.  Bij interesse, klik je door.  Maar ik wil je dan gerust stellen dat je dan nog geen bestelling gedaan hebt.  Je kan me nog altijd een aantal zaken op voorhand stellen.  Je kan me ook altijd contacteren via het chat icoontje rechts onderaan.

 

Extra

*Mobiele studio: De verplaatsingskosten zijn in de prijs inbegrepen in een staal van 20km vanuit Geel.  Afstanden boven 20km worden aangerekend aan €0,30/km.

De prijzen die hier vermeld staan, zijn nettoprijzen.

Verder heb je ook de mogelijkheid om volgende zaken bij mij te bestellen (op aanvraag)

– extra prints op verschillende formaten en soorten van materiaal
– gepersonaliseerde fotoboeken

 

Huttenstraat 41

B-2440 Geel

+32 477 87 01 59

KBC: BE21 7350 4878 2803

Ondernemingsnummer:

0692.611.672