Huwelijk

Prijslijst

Huwelijksreportage

Huwelijk: een officiële verbintenis tussen twee personen die elkaar ‘eeuwige’ trouw beloven om elkaar graag te zien, voor elkaar te zorgen, in goed en in slechte dagen.

Maar het is zoveel meer dan dat.  Het is de vreugde, de emotie en het dit willen delen met de personen die dicht bij jullie staan.  Die momenten zijn vluchtig.  Ik zal er zijn om die speciale momenten vast te leggen, zodat deze ‘vereeuwigd zijn’.

Indien jullie wensen, kan er altijd op voorhand een verlovingsreportage gemaakt worden.

In ieder geval, is dit een hele investering, maar uit ervaring weet ik, dat jullie nog terug met veel plezier de foto’s zullen bekijken, ook na vele jaren samenzijn.

Omdat kwaliteit hoog in mijn vaandel staat, spreek ik altijd met jullie een tijd op voorhand af of samen te kijken hoe ik jullie kan helpen.  Op die manier maken we samen een draaiboek voor jullie grote dag.

 

Prijzen & Diensten

Een prijs hier onmiddellijk vastleggen, is niet eenvoudig.  Dit hangt af van verschillende factoren en van jullie wensen.

Eerst en vooral hangt het af van het aantal uren dat we aanwezig zullen zijn (ja, jullie lezen het goed, er staat ‘we’, meer daarover later).
Zo kunnen we al een basis pakket maken waar er enkel een fotoreportage gemaakt wordt van de plechtigheid in het stadhuis en/of kerk, met daaraan gekoppeld een fotoshoot op locatie in de bruidskledij.

Dit kan je uitbreiden, zoveel je maar wil.  een fotoreportage van het opmaken van bruid en bruidegom tot na de openingsdans.

Wat bepaalt er nog de prijs?  Het aantal foto’s in hoge kwaliteit.  Zijn er prints, wordt er een fotoboek gemaakt.  Ook in dat laatste kan je heel ver gaan.  Maar dat is allemaal te bespreken tijdens ons kennismakingsgesprek.

Waarborgen

Een huwelijksreportage bestellen bij mij geeft je vooral gemoedsrust.  Ik ben nl. lid van de Foto Liga.  En dit geeft jullie een aantal voordelen.

Foto Liga Logo

 

Jullie hebben de waarborg dat we altijd met twee fotografen aanwezig zijn.  Dit om jullie nog betere kwaliteit te kunnen bezorgen. 
Anderzijds geven we jullie een garantie als ik op jullie dag niet zou kunnen komen, wegens ziekte of ongeval, dat er ALTIJD een fotograaf op jullie dag aanwezig zal zijn.

 

Wil je meer informatie over jullie huwelijksreportage?
Wil je een afspraak maken om om te zien hoe ik jullie kan helpen?
 

Huttenstraat 41

B-2440 Geel

+32 477 87 01 59

KBC: BE21 7350 4878 2803

Ondernemingsnummer:

0692.611.672